Hagfix

Ja i dag har Jenny varit här och hjälp mig att fixa hagen åt killarna. De har fått en störra yta att vara på och vi har lagat staketet känns väldigt bra. Sen att de inte vågar gå in i nya delen är ju ett annat problem hahaha =D, fegisar!!! Satt upp en tråd så de ser hur hagen går.
 
Men det kommer förhoppningsvis vågar de knata ut där nu i kväll eller i morgon. Den marken har ju vilat så den är inte söndertrampad och lerig som del delen de står på nu, sen har vi satt upp tråd så jag kan åka under med fyrhjulingen =D... Så skönt att slippa vara "rädd" att hästarna ska gå ut medans man åker in. Ja jag har fått hem den igen, är såååå glad har saknat den otroligt mkt i 2 månader.
 
Vi fixade även till lösdriften och i stallet inför morgondagen.. Känns bra nu är allt i sin ordning och jag kan vänta och se vad som händer i morgon nu ;D.. Berättar i morgon vad dte är jag pratar om, men avvaktar i fall de inte blir så..
 
lånad bild från google

Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag

Grabbarna har blivit longerade, tömkörda och promenerade i helgen. I går fick de stå eftersom min mage inte mått bra alls, har ont så fort jag stå upp och ja ska inte gå in på detajer. 
 
Sorry för ingen mera detajerade dagsuppdatering men mår som sagt inte så bra. 

Onsdag, Torsdag, Fredag

Hästarna har tyvärr fått stå dessa dagar då jag och jenny fixade hagen så hästarna kan få en större hage att springa i. Det tog längre tid än tänkt då vi fick lite problem med tråden. Men nu sitter den där, måste laga lite oxå då nått djur haft sönder tråden på en sträcka. Men sen ska de få springa ut i den delen oxå =)..
 
Tor, fre har jag varit i skolan =D Wiiiie första dagarna, varit helt underbart roligt =D.. Men de har ju fått stå pga detta så.. 
 
Men de mår väldigt bra där ute i hagen, ska precis gå ut igen och ge mera mat och fylla på vatten till killarna =) Mina fina mysisar ♥