Roligt besked

I går fick jag ett roligt besked =) Jag har nämligen kommit in på strömsholm och skara. Men vill helst inte flytta så igår när jag fick beskedet om att jag även kom in på strömsholm blev jag super glad =D wiieee!!! Så kul =D Lycka!!!

Fredag 27 November 2015

Kito - Uteritt med Frida
En kvällsritt med underbara Frida och Yoshie (vet inte hur han stavas) Alltid lika trevligt att rida med dom man får energi och glädje. Hon berättade dock en tråkig sak som kanske kommer inträffa med det får tiden utvisa (återkommer om det i fall det händer)..
 
Kito var väldigt pigg och framåt i dag, galopperade i öppna på vägen hem, med kändes väldigt mjuk och fin ;) Ja han är rolig gammel mannen. Han är sååå otroligt söt i sitt huvud skulle nästan kunna äta upp han. Vi skrittade och travade lite gran en ny väg eller halva vägen i alla fall eftersom vi vände.
 
Eftersom jag var tidig i dag så gjorde jag ordning båda grabbarna så vi satt och väntade på Frida ;D
Kolla på han ♥
 

Torsdag 26 November 2015

Kito - Uteritt
Vi red ut en sväng i dag den vanliga vägen, hade tänkt rida en lång runda men det var ett monster i skogen som fällde träd så Kito drog på en tvärnit i galoppen och jag satt lite löst måste jsg säga hahah.. Var verkligen inte beredd på det =S. Snäll som han var så kastade han sig inte åt sidan så jag fick tillbaka balansen snart och red vidare. Men orkade inte bråka med honom så vi red bara en vanliga rundan men en avstickare i skogen. Mest för jag ville se vad dte var för mark eftersom jag vill utforska lite nya vägar. 
 
Vi hade lite miljöträning oxå några unghästar som galopperade bredvid oss på båda sidor genom gården. Men han skötte sig ändå bra lite tittig och på tårna. Han är såååååå go dena fina kille ♥