Ett nytt projekt på gång!?

Ja jag kanske har det i häst väg, vi får se. Jag avslöjar inget ännu men så fort jag vet hur det blir så ska jag avslöja allt ;)

Kan veklingen bli super roligt men vi avvaktar ett tag till. Det är i alla fall lite annorlunda än vad jag brukar syssla med :)

Ett kul projekt med andra ord


Longering

Japp det fick bli lite longering av Quicken igår, han rör sig mkt bättre men petig som jag är så finns det fortfarande nått där. Något som gör att han inte är 100% ren. Vi jobbar vidare och ser om det kommer gå över med de verktyg vi fått eller om vi måste hitta på nått annat..
 
Igår dock så gick han med nosen helt i backen, nått som han inte brukar göra så det var väldigt trevligt att se. Han lyssnade kanon bra, och vi jobbade även lite lösgörande för sidorna. Duktig kille som tycker det är super kul att få jobba igen =D
 
Bettan fick sällskap av gamelmannen inne under tiden så hon var nöjd. Bortsett från att han stod och åt mat medans hon bara fick några äpplen ;D Lite sur var hon allt =S Tycker att matte gett henne för lite gos på sista tiden, så jag lovade att jag skulle bättra mig.
 
Ska se om jag hittar en bra yta att sätta upp lite roliga saker till henne också, finns några stället där det är lite yta som faktiskt inte används till något. En tunnel och en trappa skulle ju vara kul för henne att ha. Får se vad jag kommer på för mera roligt till henne =).. Givetvis kan ju Quicken också tränas på detta.
 
 

Höst!!!

Ja nu har hösten verkligen kommit =S Mina hästar uppskattar det inte så där jätte mkt, kallt och blött. Men dom väljer att äta gräset fortfarande i stället för höt. Men täcke har dom på och har absolut inget emot att ha det på heller.
 
När jag rättade till täcken igår på dom så tittade dom på mig ungefär som du tänker väl inte ta av det där!?! Mina små sötnosar.
 
Ja ne nu är det verkligen kallt och blåsigt ute =S urs...
Snart ser det ut så här på backen skulle jag tro ;D