Grabbarna kollade

4 timmar tog det att kolla i genom dom, fast 3 av timmarna var endast Campino =S... Jobbet funderade vart jag tog vägen när jag aldrig kom tillbaka. Men detta behövdes göras så var det bara, han hade väldigt mkt spänningar på höger sida så våra misstankar stämde bra. Hon fick se film på hur han betedde sig sist jag red. Hon trodde att sadeln gjort det mesta faktiskt och att den inte längre låg bra visste vi, men fick hennes utlåtande om hur dåligt den låg.
 
Tur var att jag tog med min ponnysadel på 16-16,5tum hahhah =D Den låg tillräckligt bra för att vi skulle kunna rida i den tills han går ner mera i vikt och bygger upp mera muskler. Efter det är det ny sadel som gäller, så nu letar vi både till Blue och Campino. Blue rider jag barbacka på det är inge problem men Campino hmmm nja. Skulle ju göra det om jag inte hade några alternativ men kanske inte helt frivilligt ;D...
 
Blue hade en spänning i höger sida men annars var han jätte fin =D.. Så han kan jag kräva mera av nu hehheh ;) 
 
Så nu ska vi ner med våra rumpor i ponnysadeln och så träna ner han i vikt, mkt backträning och ingen hoppning på ett par veckor =(.. Tråkigt men viktigast att han mår bra och håller i längden så han och jag får stå ut. Men föst vila två dagar så på söndags ska han och Blue skrittas och sen kollas på måndag igen.