Grabbarna kollade

4 timmar tog det att kolla i genom dom, fast 3 av timmarna var endast Campino =S... Jobbet funderade vart jag tog vägen när jag aldrig kom tillbaka. Men detta behövdes göras så var det bara, han hade väldigt mkt spänningar på höger sida så våra misstankar stämde bra. Hon fick se film på hur han betedde sig sist jag red. Hon trodde att sadeln gjort det mesta faktiskt och att den inte längre låg bra visste vi, men fick hennes utlåtande om hur dåligt den låg.
 
Tur var att jag tog med min ponnysadel på 16-16,5tum hahhah =D Den låg tillräckligt bra för att vi skulle kunna rida i den tills han går ner mera i vikt och bygger upp mera muskler. Efter det är det ny sadel som gäller, så nu letar vi både till Blue och Campino. Blue rider jag barbacka på det är inge problem men Campino hmmm nja. Skulle ju göra det om jag inte hade några alternativ men kanske inte helt frivilligt ;D...
 
Blue hade en spänning i höger sida men annars var han jätte fin =D.. Så han kan jag kräva mera av nu hehheh ;) 
 
Så nu ska vi ner med våra rumpor i ponnysadeln och så träna ner han i vikt, mkt backträning och ingen hoppning på ett par veckor =(.. Tråkigt men viktigast att han mår bra och håller i längden så han och jag får stå ut. Men föst vila två dagar så på söndags ska han och Blue skrittas och sen kollas på måndag igen.
 
 

campino kollas i morgon

Så skönt att vi fick tag på någon som kan kolla honom i morgon =).. Skönt att få svar på om han är ofräsh eller inte och det behöver göras nått.. Hans ägare är så bra som kollar upp honom när vi inte tycker han är fräsch, tyvärr finns det andra som struntar i sånt när man säger att nått känns konstigt. Förstår att man inte är gjord av pengar och kan ta ut folk hela tiden. Det kan inte ja heller göra, men det känns mkt bra att han blir kollad i alla fall. =D
 
 

Torsdag 23/7-2015

Campino - Hoppning
Idag skulle vi hoppa lite olika övningar som jag sett fram emot. Värmde upp i alla gångarter och travade och galopperade bommar. Vi hade lite svårt att få till slutet av bommarna i galoppen, måste ha blivit miss i avståndet där. Sen började vi hoppa fram med några sneda bommar och kryss, efter det var de slut på det roliga.
 
Campino var inte sig själv idag så efter framhopppningen avbröt vi träningen, då han inte känns okej. Han höll på med massa konstigheter idag och rev en massa på dessa småhinder. Han räddar allt, även hur dåligt jag rider in på ett hinder så gör han allt så han kan för att ta sig över utan att riva. Så tyckte detta var konstigt men efteråt på filmen ser jag problemet så förhoppningsvis kommer kiroraktorn nästa vecka och kollar på han. 
 
Hoppas så klart att dte inte är fel på han utan lite trots, men det får vi snart svar på. Jag bjuder på de hoppen vi hann göra på uppvärmningen.