Ny sida!

Hittade en ny fantastisk sida med hästsaker =D...Gillade den jätte mkt och förstår inte att jag inte kommit på den tidigare. Så ska nog beställa lite saker därifrån, för vissa saker var mkt billigare där än på börjes! Och billigt tycker jag om =D... Allra helst när man vet att det är exakt samma produkter!

Ja exempel glucosaminen! å lite andra saker gillar =D

Vaknade!

Så här vaknade jag i morse, alla tre katter på rad i sängen.Min söta saker =).Dom  är nära mig hela tiden nu när jag är sjuk. Lämnar knappt mig en sekund, ska med överallt jag går! Djur är underbara ♥

 

Tisdag 6 September 2011

Bettan

Vi skrittade ut 45min i dag runt två åkrar, hon tyckte det var lite läskigt eftersom hon aldrig gått där. Lite studsig blev hon, men sen har hon ju vilat ett tag oxå så det är fullt förståligt att det fanns lite energi!


Quicken

Vi skrittade oxå ut 60min runt en åker, den var större än jag trodde om man säger så. Han gick på nålar hela turen och att det mörknade allt eftersom tiden gick gjorde inte det hela bättre. Allt var läskigt och vi skuttade hit och dit för det mesta.

Så nu får vi se om jag får en utskällning av bönderna eftersom jag ridigt på deras stubbåkrar, man förstör ju inget så det borde vara okej tycker jag. Känns skönt att börja få igång hästarna, dom behöver det och jag behöver det!