hihihi

Hoppas hoppas hoppas att detta går att lösa föär det vore så sjukt roligt. Tror att detta kan bli väldigt bra, vi var ju och kollade på en häst på Åland och hoppas kunna lösa detta nu!!! Vi får se men det vore super skoj om det kunde bli bra och att detta går att lösa...
 
Det blir lite mera frihet då!!!
 

Dagen

Ikväll får vi se vad jag hittar på med hästarna, ska försöka ta en sväng på Quicken i alla fall. Han behöver röra på sig kommer vara mörkt så vet inte hur mkt jag kommer kunna göra men ut och skritta en tur ska vi allt!!!
 
Bettan få kanske vila helt idag, både skritt tur och NH i går. Annars blir det fortsättningen på backa över bom och ev mellan två bommar... Vi får se hur trött jag är efter min egna träningen i kvällen.. Cirkelträning ska jag på direkt efter jobbet med syrran!!!
 
Mörker jag gillar verkligen inte mörker, tycker det är skit tråkigt att inte kunna rida ordentligt när man inte är bortskämd med lampor..
 
Vi syns i alla sall =D

Tisdag 31 Oktober 2012

Quicken
Vi hoppade att rida ut och lad energi till att träna NH i stället, grunderna kan han stanna, backa, komma, flytta fram och bakdel... Så vi gav oss på bommen med honom oxå, vilket var super läskigt den skulle äta upp honom, varje gång han slog i den blev han jätte rädd. Men två gånger fick jag honom att backa över utan panik så jag nöjde mig med det. Ska jobba vidare på detta även börja med lite andra övningar när denna börjar gå bättre. Har ju massa övningar som vi kan jobba med =).. Men grunderna måste alltid sitta så dom repeterar vi jämt det första vi gör...