Nu börjar det lika nått =)

Jag vet att jag har klgat en del på att jag inte hittar täcken med massa bra reflexer på. Tycker dte borde vara en självklarhet att dte är reflexer på täcken. Om hästen skulle komma lös när man leder den eller om den av någon anledning kommer ut ur hagen..
 
Men nu hittade jag detta., snyggt och med reflexer!
Sen hittade jag även detta somjag är bra sugen på, när man rider med handhäst!!
Detta hittar man här 

När jag rider ut i trafik

Då har jag mkt mera reflexer på mig.. Samma som i förra inlägget men även benreflexer på alla ben som är med på turen, brösta, ländtäcke och har jag handhäst så hänger det även nått reflextäcke på den hästen oxå.. Vi ser lite gran ut som en vandrande julgran faktiskt... Så dte ä rnog därför jag känner min "naken" nu när jag rider ut med så "lite" reflexer!! =D

Nått mera jag kom och tänka på

REFLEXER!!!
På morgonen så anser jag att jag har väldigt lite reflexer på mig då rider jag endast på våran grusväg upp, som är lågtrafikerad. Men jag har ändå väldigt mkt mera reflexer än många andra som dessutom vistas ute på vägarna..
 
Jag har min reflexjacka, Quicken har reflexer på sina tyglar, dom har rins reflekterande ögon ;).. Och Smilla som springer först har sina ögon plus sin reflexväst på sig. Bettan har inte så mkt reflexer på sig mera än det som finns på täcken.  Och pannlampa om det är mörkt!
 
Detta är vad jag tycker är lite reflexer men är ju som sagt väldigt mkt mera än vad andra har på sig!!! 
Hur tycker ni??