Veckoplanering

Quicken

Mån 27 Skritta ut
Tis 28 Skritta ut med Mathilda
Ons 29 Rida ut trava
Tor 30 Hoppa/ Markarbete
Fre 1 Vila
Lör 2 Rida ut trava
Sön 3 Dressyr

Quicken har oxå igångsättning fast en liten tuffare, men han har ju inte varit skadad. Men det blir ganska lätt vecka för honom oxå. Lätt hoppning/ markarbete, och lätt dressyr. Förhoppningsvis blir det Tierp nästa vecka, och då blir dte mkt träning för Q, så lätt vecka innan och lätt vecka efter ser planen ut för honom!

Veckoplanering

Bettan

Mån 27 Skritta ut
Tis 28 Skritta ut
Ons 29 Trava 2 min
Tor 30 Skritta
Fre 1 Vila
Lör 2 Trava 4 min
Sön 3 Skritta

Som ni ser är vi fortfarande på igångsättningen. Det går riktigt långsamt med min lilla flicka =(. Men vi kämpar båda två. Bara hålla tummarna på att kortisonet gjorde susen denna gång.

Måndag 27 Juni 2011

Quicken och jag skrittade ut 45min idag, han var pigg men inte lika galen som jag trodde han skulle vara =). Tyckte dock det studsande rådjuret var läskigt och även korna. Men det var mysigt att skritta ut, vbar ju ett tag sen för oss. Vi frisserade man och svans lita gran oxå, och en massa mys innan ritten. Det uppskattades väldigt mkt från herrn.

Bettan och jag red samma väg men det tog bara 35min, hon hade lite högre tempo än killen. Hon kändes otroligt fräsch första gången på väldigt länge nu =) Kortisonet hjälpte, frågan är bara hur länge. Hon blev jätte rädd för kora som "jagade" henne. Så hon gick upp på bakbena och kastade sig, men efter alla pirruetter var klara stod vi och tittade på dom ett tag. Sen bestämmde hon sig för att lita på matte och gå förbi =D Duktigt tjej, hon blev så stolt och glad när jag berömde henne massor. Givetvis fick hon massa mys i stallet oxå och även man och svans fick sig en omgång!