Tisdag 28 April 2015

Photo - Hoppning
I dag testade jag en av de nya hästarna, vi prövade på hoppning. Det var en riktigt taggad häst som jag red på ;)... I vänster varv som är hans starka gick väldigt bra men i höger där blev galoppen alla möjliga konstiga gångarter. Han galopperade rätt fram och fel bak, en fin mixning med andra ord.
 
Det han behöver träna på är anridningen mot hindret, över hindret hoppade han jätte fint.. Vi skuttade bara 50cm i dag, då det kändes som han behövde få landa lite mera i hoppningen. Men i vänster varv fick vi till en del riktigt snygga hopp =)..
 
Vi började med att trava och galoppera lite bommar innan vi sen hoppade lite kryss och tillslut räcke. Hade hinder ett galoppsprång hinder, och galoppbom, hinder, galoppbom.
 
Snäll kille som var lite över taggad i mellan åt. Men vi får se hur han är nästa gång. Ägaren skulle trava och galoppera lite bommar till dess jag kommer igen så kanske han inte är så himla taggad.

Måndag 27 April 2015

Quicken - Löslongering
Vi tog korallen i dag har jag nämnt att jag älskar den ;D.. Jobbade mest i skritten men även lite i traven då jag vill se hur han rör sig och hur allt utvecklar sig. Ska ringa Håkan i morgon då han har telefontid då =).. Var två hästar till i stallet nu som ville kollas.
 
Han jobbade på så bra som han kan, sänkte sig och jobbade upp med ryggen. Han är ju verkligen sån himla fin häst synd att han inte är helt bra. Men snart hoppas jag att han blir det =) wiiie..
 
 

Pay and jump 14 Maj

Ja den 14 Maj är det pay and jump i BRYGGARBO (Karin), som jag ska försöka vara med på. Kommer ha med mig 2-3 hästar så det kommer bli kanon skoj =D.. Åååå så kul att hoppa lite igen, vilka hästar som ska med återkommer jag om då jag ännu inte riktigt vet eftersom jag inte ens har ridit 2 av dom ännu ;)...
 
Men jag längtar för fulla muggar redan nu, så skönt när man inte behöver åka speciellt långt för att hoppa heller. Det är väldigt roligt att hoppa lite olika hästar också, för alla hästar har olika tekniker och bjudning på hindret. Känner mig så glad för tillfället att alla dessa goa människor vill ha min hjälp med sina älsklingar <3
 
Lite ärofyllt faktiskt ;D..