Söndag 25 September 2016

Monette - NH
Första gången som jag kör NH träning med henne, vi gjorde bara grunderna. Gå, stanna, backa, flytta . Hon förstod vad jag ville ganska snabbt, blev trött i huvudet fort oxå.

Quicken - NH
Även Q fick sig lite hjärngympa idag. Han verkade uppskatta att få jobba lite, de kan man ju förstå.

 

Lördag 24 September 2016

Monette - Tömkörning
Nu är vi på banan igen hoppas jag. Tog ett ganska kort och lungt pass eftersom både hon och jag vilat ett par dagar. Vi hade rätt utrustning på oss vilket gjorde allt mkt enklare än sist.
 
Jobbade mkt på rakt spår, fyrkant i stället för volter, snett igenom, rakt upp mm.. Gjorde inte så mkt övergångar i dag utan travade på och försökte följa kyrkanten i stället, utan staket att stödja sig mot och inte så mkt tömkörd så behövs lite träning där. Några övergångar skritt till halt gjorde vi, men blev korta halter eftersom de bodde monster i skogen i dag. Bättre att hon lyssar på mig än att bara tramsa. 
 
Hon jobbade på jätte fint i traven idag satt under sig bakbena ordentligt, hade dock velat se henne i en längre form men det kommer. En sak i taget, vill ha henne lång och låg. 
 
Min taniga lilla tjej ♥
 

Lite lång vila

Eftersom jag är lite sjuk och dessutom jobbat massor så har Monette får lite välförtjänt vila ett par dagar nu. Men så fort jag mår bättre så ska vi fortsätta med vårt arbete. Men efter två månader igångsättning så förtjänar hon lite vila faktiskt..