Ville inte riktigt

Försökte fota mina hästar igår men dom ville inte riktigt vara med!?

Lite uppdatering!

I går hade nog mina velat gå in dom börjar verkligen tycka livet är tråkigt att bara gå i hagen. Men nu ska vi börja med annat. I natt stallas dom in, och nu ska vi även börja träna både NH och ridning igen. Quicken ska sättas igång så jag hinner trava 1-3 gånger på honom innan återbesöket.Bettan ska börja promenderas nu när såret ser bra ut.
 
Både ska vi träna lite läskita moment med, ska bygga om tunneln, den ska få tak plus ingång och utgång heheh ;).. Ska bli kul att se vad dom säger om detta, taket är ju ett tag sen vi jobbade med. In och utgång har jag aldrig jobbat med dom, det blir ju lite som att dom vore instängde i ett trångt rum.
 
Sen ska jag "kasta" lite boll på dom igen, ingen av dom brydde sig sist men nu är det oxå ett tag sen. Tror nästa moment är att klättra upp på dom och "kasta" bollen. Att jag sitter på och någon annan kastar den. (Använder en yogaboll som är mjuk och stor)
 
Vi ska jobba vidare med att sparka boll, lyfta benen på komando. Kanske buga oxå vi får se, vill göra det med Bettan men kan inte pga hennes knä. Då är det Quicken som jag kan jobba med och ja vi får se där hur jag vill göra.. Men vore häftigt ;D
 
Har även mailat Prinsens ägare men återkommer om det.
 
Jag gillar denna bild.. Quicken ska inte Jenny få testa rida då? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
 
Nu kommer bloggen snart bli roligare för er att läsa, då vi äntligen ska börja göra saker igen!!!
 

Längtar

Nu vill jag verkligen komma igång med Quicken igen, sitter och kollar bilder på min fina kille. Hur fint han kan gå och hur kul han tycker det är, känns som träningen är en bit bort och att vi åter igen måste sätta igång. Men han måste ju bli bra först och sen få tiden han behöver för att komma tillbaka.
 
Vill bara komma igång och träna igen, komma vidare och inte stå stilla. Längtar till nästa besök på kliniken för att se om vi blir friskförklarade.. Nästan så jag biter på naglarna av längtan ;)