Bara mysdag

Igår hade jag och mina hästar ett långt mys bara =D Så underbart gosigt att bara vara med dom. Det sas att Bettan var väldigt grinig, men märkte inte av det över huvudtaget!?!?
 
Hon hade och "sparkat" men det kom sen fram att hon lyft på benet!!! Ogillar när okunniga människor hanterar mina hästar. Därför jag ogillar att stå i kollektivstall, men i vårt stall borde det bara vara 4st som hanterar dom men tydligen är det inte så.. Och eftersom mina är så snälla så låter man sina vad det nu är göra ordning mina och leda ut mina... Ogillar faktiskt det!!!!
 
 
 

Hovslagaren

Ja i lördags var hovis äntligen här =)... Lyckades få till Quickens framhovar mkt bra denna gång, han är ganska svår verkad då han lätt blöder med nu kunde vi ta bort flera millimeter utan att det ens hade en tendens till att blöda =D... Såååå skönt!!!
 
Bettan skötte sig riktigt bra hon med, jag stod och höll emot henne när han skodde i bak vilken gjorde att hon stod stilla.. Men jag blev trött.
 
 

Snö massor av snö

Tittar ut genom mitt föster och det är helt vitt i luften.  Kollar man på marken är det givetvis alldeles vitt där med.  Då var det vinter igen då ;D
 
Tyckte dock det skulle bli skönt med vår men får väl vänta ett tag till så att säga.. Tur att mina fortfarande har snösulor på sig..
 
Men det är drygt med hattande väder fram och tillbaka hela tiden =( =S