Lera lera lera

Lera jag vill att det ska frysa nu, våra hagar är inte roliga. Där hästarna står mkt är det bara skit, man har lera upp till knäna. Jag förstår verkligen inte varför det inte bara kan få frysa på lite behöver inte vara super kallt men några minusgrader... Vi är ju faktiskt i slutet av november, det borde vara snö nu tycker jag!!!
 
Dom hade lovat snö,men nu ska det knappt snöa alls??? =(
 
Men det ser ut att vara lite minusgradet i alla fall =D

denna dag

Idag är ju planen att rida med Johanna vilket ska bli trevligt kul att se hur galen min häst är bara =S... Pigg, galen, massa energi, ja... Hoppas min nacke sitter kvar där den ska eftersom jag inte kommer ta det lugnt idag, hoppar den fel ska jag planera lite bättre med dagarna så jag kan ta det lugnt och har mockat på morgonen i stället!!!
 
Blev väldigt seg helt plötsligt men nu är jobbdagen slut =D Jippi nu är det helg!!! Vad den bjuder på får vi se, har planer men som sagt vi får se...
 
en favo bild!!!

Ny knäckt

Nu är jag ny knäckt i min nacke, borde inte rida eller göra nått mera i helgen men svårigheten är ju det när man har häst man måste ju. Dock blir crossåkandet uppskjutet till en annan helg tror jag vi får se hur allt känns.. Vill ju åka men har ju som vanligt blivit rådd till att hålla mig stilla... Förstår inte vilken människa som ska kunna göra det?
 
Men så ligger dte till i alla fall =D