Shoppat!!!!

Jag har shoppat lite täcken till mina hästar nu =D... Hela 4st nya regntäcken fick det bli, hoppas dom passar bra nu bara ;D... Köpte det första täcken från börjes till Bettan är tanken. Andra täcken från hööks till Quicken. Och sista täcken från horze, två sycken i olika färger dock ingen av dom som är röda. Utan grå och grön tror jag det blev.
 
Skönt med lite reserv regntäcken hemma tycker jag, dom jag har nu börjar bli så gamla att det är dags att slänga. Då är det ju jätte bra att passa på att lägga upp ett nytt lager med rea täcken =D
 
 

Två glada

I går kväll så täckade jag mina med regntäcken eftersom det skulle börja regna över natten. Dom stod snällt medan jag satt på täckerna men funderade ändå lite på varför de skulle ha täcke. Men i morse var det två glada hästar som hade täcken på sig ;D.. Det är inte så himla varmt ute heller =S.. brr och kallare ska det bli. Får se om mina kanske får ha täcke på natten nu under helgen om det bara blir 2 grader som utlovat.
 
Tycker det ska bli skönt med lång helg då jag är så himla trött =S Kunna vila ut ordentligt =).. Sen ska jag även försöka hinna göra en massa saker hemma också =D
 
 

Så skönt med hästarna åter hemma igen =D

Det är verkligen helt underbar att bara kunna gå ner till hästarna =) Titta på dom när de äter, fixa vatten och kolla till dom. Små pyssla flera gånger om dagen och inte behöva tänka nu ska jag till stallet, utan dom finns ju där hela tiden.
 
Kommer kännas väldigt långt bort när dom kommer stå i den andra hagen som är 5-10min gångväg bort ;D
Grannen håller på att laga bron också så snart kan jag träna på att rida över där heheh, Quicken kommer att dö. Men det kommer vara en super bra träning för oss.
Fina Bettan!