Söndag 30 Oktober 2016

Julie - Uteritt
I dag hade vi sällskap av Campino och L. Det var skymning och hästarna var bra fjantiga, men alla skötte sig ändå hyfsat okej måste jag säga. Vi möte så klart på älgar och två fick lite små panik men löste situationen så grymt bra, blev mkt stolt =D....
 
Julie är jätte grym hon bryr sig inte om nått typ, väldigt söt och snäll häst.. Ska börja trava henne lite nu och se hur hon rör sig och vad hon säger om detta..
 

Torsdag 27 Oktober 2016

Campino - Hoppning
Red ner till ridhuset och hoppade Campino lite. Skulle hoppa en lång gymnastikbana var tanken men när vi kom ner så fanns det redan en tjej som red så ville inte plocka fram så mkt. Vi hade galoppbom, räcke, ett galoppsprång, räcke, galoppbom. Han tyckte det var jätte kul at få hoppa så blev övertaggad som vanligt ;).. Men jag tyckte det var lika roligt jag.. Hoppade fram på 60cm och sen höjde till 80cm tyckte det var lagom eftersom han inte hoppat på länge. 
 
Han var jätte duktig och vi hade super roligt =D...
 
 

Torsdag 27 Oktober 2016

Julie - Uteritt
Vi red ut med Blue och  L. Skrittade en runda men hästarna, de skötte sig väldigt bra båda två och vi hade lika trevligt som vi alltid har på våra uteritter =).. Hon fick en jätte stoooooor sten i foten stackars lilla tjejen..