Tisdag 30 Nov

Mitt knä mådde inte bra när jag satt upp det gjorde sååååååååå sjukt ont och lät inte så bra heller. Jag lät inte så trevlig heller ur min mun :S Men under ritten gick det jätte bra, och efteråt kunde jag gå oxå =D helt otroligt se ridning är bra för hälsan ;)

Bettan och Linda följde ju med oss idag eftersom dte var tisdag, sååå roligt med sällskap, vi satt och pratade lite. Vi travade idag oxå det var ett tag sen, men nu när dte ligger massa snö på vägen så kan man ju trava där =), så nu ska hästarna igång på riktigt även om jag jobbar jätte mkt nu i dec.

Q och B var jätte dukitiga i alla fall, lite fjantiga men inget annat. Linda var oxå duktig börjar rida riktigt bra tycker jag. Bettan fick det svarta täcket fast halsen var slut så förhoppningsvis kommer den hem på fre, så ska svänga förbi och kolla, så hon slipper frysa.


detta täcke blev det, satt super bra på henne =)

=)

Mina saker från börjes har kommit, jätte kul jippi ska försöka hämta ut det idag, det var ju stigbyglar till mig. vetegroddsolja till Q, glocosamin till B, sen skydd och lite extra sömn...

Igår satt jag och skrev ner alla täcken jag ville ha, inte behövde utan ville ha, hihi det blev en del pengar. Men först på listan nu står Vintertäcke med hals till Bettan och ett tjockt innetäcke till Quicken med hals. Sen kan jag köpa överiga saker jag känner för!

Frågan är bara vilket täcke det nu blir, vill ha fast hals men det får jag ge upp nu. Det är dessa två jag väljer mellan.
 Tror det blir dte svarta eftersom hon redan har lila regntäcke och troligtvis kommer få ett till lila regntäcke med 100g fyllning.


Svart 280g fyllning med lös hals!


Lila 300g fyllning med lös hals!

Måndag 29 Nov

Hästarna fick stå Lör och Sön, pga av att jag var tvungen att jobba på Globen. Ville verkligen rida på söndagen men men :(...

Idag så blev det lite sent till stallet så jag red Bettan och tog Quicken på släp gick jätte bra dom är så duktiga mina hästar små :). Skulle fått sällskap men det fick vi som vanligt inte tyvärr, tråkigt men men. Det är mysigt att rida ut med sina hästar så det gör inte så mkt.

Dom fick ett nytt innetäcke i var 200g fyllning marin klar blå typ.. Jätte fina och mysiga satt hyfsat bra oxå :)

På mässan blev det 2st nya läder sadelgjordar oxå, några extra snösulor, ett dressyr spö, ett allround spö till Linda och Bettan och en bok. Säkert nått mera som jag glömt bort!Så förökte ta några bra bilder på deras nya täcken, gick så där faktiskt men men så går det när man glömmer kameran hemma :(.. Mobilen är inte jätte bra att ta bilder med tyvärr