Min tjej

I dag blev min tjej tillfälligt friskförklarad och jag får börja sätta i gång henne så fort hon är nyskodd (vilket är på sön). Förstår ni vilken lycka de är ❤️

Nu hoppas vi att hon är hälte fri och kan börja jobbas mera och få börja gå i hagen.

Måste dock dra tråd i hagen så hon ser stacketet. Tom veterinären sa i dag du sätter väl upp en tråd som hon ser!? Mm självklart!!!!

Veterinär bokad!!!

Japp men det är ett tag kvar innan han kommer men han är i alla fall inbokad. Kan börja räkna ner tiden lite gran, i dag drog hon av sig en baksko =(.. De var dock väntat men plockade av den andra och raspade till fötterna på henne.. Hon ömmar inte men får se hur det blir med promenader eftersom hon inte har de bästa hovarna. Inte dåliga heller om skorna får sitta på men tror inte de håller så bra utan skor. 
 
Hovslagaren kommer tyvärr efter veterinären men jag tror de ska gå bra ändå hoppas på det =D
 
Vi har utfört lite cirkuskonster på promenaden, ett får hade rymt och stod säker bara 1 meter från oss =S Dessutom så rörde fåret på sig, fy!!! En granne tittade bara på henne när hon blev livrädd för de äckliga små hundarna oxå. 
 

Min fina tjej

Jag börjar gilla min tjej mer och mer nu =D.. Hon är så himla gosig och trevlig nu, stooor utveckling av henne sen hon kom. Men inte så konstigt eftersom jag gjorde "illa" henne i början varje dag. Dock är hon fortfarande lika bestämd och envis hahhaha, de kommer jag nog få leva med ;D.. 
 
Om typ två veckor borde sista såret vara läkt och då ska jag äntligen få kolla upp henne! Ska köra böjprov först och sen hur hon rör sig sen ska jag kolla igenom rygg och nacke. Efter det hoppas jag att det roligaste arbetet börjar, jag har ägt en häst i 2 månader men aldrig suttit på henne!?!? Förstår ni att jag börjar längta.. Dock kommer de ta ett tag till innan jag sitter upp eftersom vi har en del arbete från marken att börja med.
 
Så 1-2månader till innan jag sitter upp på henne efter markarbetet. Ska bli kul att kunna börja jobba henne från marken, longera, tömköra, lite lydnad och mkt skräckövningar. Ska bygga upp en bana hemma som jag kan jobba med lite broar, hängande föremål, genom, över, under =D... Kul att se hennes reaktion....
 
Quicken har massor av energi utav allt som händer och är som vanligt rädd för att som rör sig. I morse hoppade han till 5 gånger på vägen till hagen, för något som ja var läskigt antar jag..