Måndag 29 Juni 2015

Quicken - Lek på banan
Vi longerade lite, körde lite markövningar och sen lekte vi med varandra =) Var super roligt. Han hoppade och skuttade omkring som en galning och var så glad och lekfull i hela kroppen. Han fick ur sig massor av energi och var väldigt lugn och harmonisk när jag släppte ut han i hagen igen efteråt.. Bettan busade medans vi var på banan, hon välte ur min väska med saker hahah =)
 

Söndag 28 Juni 2015

Quicken - Uteritt
Vi red ut en kort svänga idag mkt trevligt i värmen. Dock närstan lite för varmt, travade en kort sträcka för att känna lite på honom. Bettan gnäggade efter oss men lugnade ner sig när vi kom bort från hennes synhåll. Sen gnäggade dom båda två när dom såg varandra igen. Tror Q tyckte det vra lite skönt men otroligt läskigt att vandra lite ute i naturen idag ;).. Hoppade till för precis allt, och gick som vanligt och letade saker att bli rädd för..
 
Han är bra knasig min lille totto..
 
 

Lördag 27 Juni 2015

Blue Boy - Uteritt
I dag red vi ut tillsammans det var ritkigt roligt =).. Väldigt trevligt att se lite vägar oxå, men det borde finnas väldigt mkt mera vägar tycker jag. Blue var lite seg vet inte vad det var med honom, men han verkade tycka det var otroligt trevligt att få gå ut i stället för att vara i ridhuset. 
 
Vi skrittade och travade en bit. V hade det trevligt på turen och pratade en massa, kul att L kommit igång och kan rida igen. Man ser hur hon lyser när hon får sitta på ryggen på Campino igen =D
Denna "snygga" fläta fick han idag eftersom dte var så varmt.