Mälarkliniken = Sämsta möjliga betyg!

Nu är jag riktigt less, dålig info, inget tillmötesgående, ingen service ingenting!

Dom ringde inte efter operationen hade inget juor nummer man kan nå dom på, ringer dom på morgonen och hon säger typ han mår bra och kan hämtas. (Det är ett STO). Åker och hämtar får ett kuvärr med dålig info om vad som gjorts och vad som ska göras (står med termer man inte förstår) Hittar ingen att prata med förutom en praktikant som berättar vart min häst står. Ringer upp för att fråga vad som har gjorts med min häst och vad som ska göras nu. Får ett besked om att vetrinärer ska ringa upp, vilket han ej gör. Jag ringer upp honom direkt och frå besked om att han lämnat vidare till en annan tjej som givetvis inte ringt! Det bästa är att vetrinären säger ja jag har lämnat över det till Maria och får ta det om den hästen!??! DEN hästen, inte din häst utan den!

På riktigt bryr dom sig ens, min häst har varit inne på operation vad jag tror i alla fall, men vet inte helt säkert eftersom det står så luddigt i papperna vad som gjorts och hon har ett stort bandage så jag kan inte kolla helt heller!?!? Sen har jag massa frågor som jag funderar på vad som ska göras, om man kan göra på ett annat sätt men inga svar får man. Kollade om man kunde maila eller skriva något på deras hemsida man hittade inget av värde dock. Åkte dit speciellt för att jag inte ville till Ultuna men nu tror jag faktiskt att ultuna är så jävla mkt bättre!!!!!

ÅK ALDRIG TILL MÄLARKLINIKEN! VILKET SKÄMT DOM ÄR!!!

Ska ringa lite senare igen och fråga igen varför ingen ringt, och då även berätta att jag är väldigt beskiven!

Bettan hemma =)

Fick ingen info i går om hur allt hade gått, vilket var dålig stil måste jag säga... Riktigt dåligt dom skulle ha ringt upp och berättat hur allt hade gått men det gjorde dom inte. Fick i alla fall hämta henne idag och hon var väldigt glad att få se mig =)...

Hon mår bra men åter igen var det dålig info om vad dom gjort, vad hon ska göra, hur jag ska gå tillväga, ja allt! Väl hemma fixk hon gå in i boxen och så hämtade jag in Quicken till henne så hon slapp vara själv. Kul att se henne igen och att hon mår bra. Karin min ängel har varit med mig hela tiden vilket varit väldigt skönt, hon har även varit duktig på att knäppa bilder =). Så väntar på att hon ska logga in på msn och slänga över dom till mig nu, ska lägga upp dom så fort jag kan och får dom det vill säga!

Men det viktigaste är att hon mår bra och det gör hon ju som sagt =D. Ska berätta mera i morgon när jag fått info man förstår och lite mera info vad som hänt, gjorts och kommer hända...


I boxen på kliniken

Precis vid transportenKarin lyckades få några riktigt bra bilder =D

Hemma i boxen