Provridning

För någon dag sen var jag i väg och provred ett sto som jag berättade om här tidigare. Tänkte att jag ska skriva lite om det. Hon är 5år riden i skogen mest och är inte utbildad, väldigt bra hanterad och super trevlig. Otroligt kär i sin matte, vilket jag gillade hoppas på att jag kan få samma kärlek om hon kommer hit..
 
Fick se henne bli longerad  i alla gångarter och riden i skritt och trav, super trevlig gång. Hon flög nästan fram, såg trevligt ut. Hoppade upp och skulle testa lite själv och hästen vägra gå hahahahaha =D
 
Hmm tänkte jag men hon ville bara stå där matte var, fick igång henne lite i skritt och trav sen tog vi en sväng på åkern då fick hon lite mera energi men helst inte ;)..
 
Skojade och sa ja men 7kg havre så löser vi nog detta.. Det är inte en häst som brukar falla mig i smaken vilket jag även berättade för ägaren. Men denna tjej hade nått som jag ändå fastnade för så vi får helt enkelt se om hon kommer hem till mig nästa år eller inte =)
 
 

Söndag 27 December 2015

Kito - Uteritt med Frida
Vår sista innan tur innan de flyttar. Var väldigt trevligt hästarna skötte sig fint och de började snöa. Vi red en lång tur och bara pratade och myste ute i skogen, kan inte bli så mkt bättre än så ;)...  Travade en del och han kände sig väldigt fin i kroppen, så var trevligt =)
 
 
 

Jag börjar bli duktig på att eka här..

Missat massa inlägg som vanligt har inte haft ork att blogga om passen tyvärr. Mina har vilat ett tag nu eftersom Daimex inte har skor på sig och blivit ömfotad. Väntar på hans hovslagare =S.. Q fick vila med honom eftersom D inte gillar att vara i hagen eller stallet själv. men innan dess har de varit ute på sina skrittturer och D ägare har ridit med oss oxå igen..
 
Har även varit och ridit Kito en del. I morgon ska jag i väg och provrida en ny häst som jag eventuellt ska ta hem på foder. Ska bli super kul och se om det kan vara nått för mig =D
 
Hoppas alla haft en underbar jul och en god fortsättning!!!