Tagit "hem" hästarna

Hästarna har gått nere vid vägen 1km bort men nu har jag tagit hem de igen.. Stackas lilla tjejen tyckte de gjorde ont att gå hem =(.. Var in på hööks för att kolla på barfotaboots till henne men då hade de inte hemma rätt stl, skulle komma på fre så får se om jag åker in och kollar då.. Behöver ju ha skor om jag ska kunna jobba henne ordentligt från marken... Vill ju ha igång henne nu under hösten så vi kan ut och tävla i vår sen =D.. 
 
Just de när jag går genom en hage för att komma till hagen som mina ska gå i kommer de en liten vit häst springandes =O!!! Nä har han sprängt staketet tänkte jag men nej de har inte "stängt" hagen som vanligt så när jag öppnade så öppnade jag deras hage oxå =S.. Men de gick bra han sprang bredvid mina hela vägen så jag kunde släppa mina i sin hage och sen fånga honom och ställa tillbaka han i sin hage.. Tur att de inte blev bråk eller nått annat krångel utan att de gick smidigt ändå.
 
När jag sen åkte ut med vatten till mina så står alla hästar 8st, två i varje hage i ett och "samma" hörn. Såg jätte gulligt ut <3 Syns inte jätte bra men de står alltså i olika hagar två och två!!!
 
 

Hovis

Var här i lördags, Quicken fick nya fötter. dock kom vi överrens om att Monette inte skulle få de =S... Hon var ju inte så trevlig att sko sist och jag har funderat massor på detta. Så vi pratade om detta och han var helt säker på att hon tyckte det var obehagligt för hennes hovväggar knappt existerar. Hon stod kanon snällt när han verkade henne, sen skulle han ta ut en söm som satt kvar och då kastade hon sig bakåt.. Så ja det stämmer nog ganska bra, jag ser ju att hennes fötter inte är jätte bra.
 
Så just nu går hon barfota vilket gör jätte ont på grus, men förhoppningsvis så blir det bättre och bättre för varje dag. Hon behöver verkligen så starkare hovar så ska börja äta steel joint, smöja med olivolja och hovtjära och hålla tummarna ;D...
 
Kommer även köpa boots till henne (barfota skor) som vi kan ha när vi ska rida och träna så hon slipper känna sig plågad. I hagen på gräset går det jätte bra att vara barfota tycker hon, men gruset gör jätte ont.. Ja det är som de är helt enkelt!!!
 
Men han tyckte hon blivit lugnare och trevligare i alla fall.. Lite beröm till mig =D wiiiie, jag lyckas kanske med henne oxå ;)
 
Varför ska man ha svarsin box? Vi får faktiskt plats i samma matte!
 
 

1år sen

I dag är det 1år sen Bettan somnade in.
 
Min fina underbara häst, som jag saknar henne. Mina ögon blir tårfyllda när jag ser bilder på henne, hjärtat värker. Känner mig inte hel utan henne, men 5,5år ihop på dagen fick vi tillsammans. Hon fanns där i alla lägen, var man ledsen så tröstade hon mig, hade man ont gjorde hon smärtan mindre. Hon var älskad av många, och saknad av många.. Älskar dig gumman, hoppas vi möts igen ♥