Bettan

Hon vilar ju i 14dar i liten hage =( Så jag har BARA 1 häst att rida :S... Dock har jag fårr erbjudanden om att rida andra hästar så könner mig rätt så lugn =D Tur att det finns så underbara människor runt omkring en. Tänk om jag bara haft en häst :S Vad hade jag gjort då!!!!! HJÄLP måste nog alltid ha minst två hästar tror jag... Tänk 14dar utan ridning, det går ju inte... ne ne ne!!!

Onsdag 29 Februari 2012

Quicken
Vi hade sällskap idag med =D Otroligt trevlig, red ut med Jenny och Lady. Blev oxå en lång runda i skritt, men vi red i skogen lite gran oxå. Finns inte så mkt mera man kan göra just nu så tråkigt :(, isfläckar här och där. Hårda vägar, iskana på ridbanan =( Det är inge roligt vägunderlag just nu, men släpper nog snart för solen lyser mkt =)... Q är jätte knäpp att rida just nu, går och rycker tyglarna ur händerna på mig, blir galen. Vägrar lyssna och vägrar jobba. Så vi körde ganska små volter på åkern och då släppte det lite gran. Blir nog ett dressyrpass i morgon i skritt på åkern.

Antingen är han i trots eller så är han understimulerad till tusen... Han rör på sig massor men mest i skritt på lång tygel, så är ju inte så mkt jobba. Vi får se hur det går i morgon för just nu är jag mest less på att rida honom. Som Jenny sa idag han är ju söt att titta på i alla fall =) å det stämmer han är jätte söt och gosig, det är tur för honom ;). Ne min plutt har ...... något..... just nu, men det kommer släppa snart!

Vill börja hoppa igen snart =D

Tisdag 28 Februari 2012

Quicken
Vi red ut med Linda och Timra =)... Tog oss en låååååååååååååång skritt tur. Var trevligt, T brunstar lite och tyckre Q var väldigt trevlig helt plötsligt hahha. Dock är han fortfarande lite rädd för henne. Vi var ute 2-2,5h :S hahah sen stod vi och pratade 45min... Ååå vi skrattade ganska mkt oxå, åt det mesta en otroligt trevlig tur hade vi =D