Torsdag 27 Maj 2016

Monette - Promenad
I dag fick hon gå ut i korallen igen första gången på ett par dagar. Hon stod mest stilla vilket var skönt eftersom hon inte är helt fräsch. Men svullnaden har gått ner mkt och hon haltar inte längre =D... Sen fick hon ju så klart äta sitt gräs oxå ;)
 
Sen tog vi en promenad och även då skötte hon sig väldigt bra. Känns som jag fått över henne mera på min sida nu även om vi bråkar och diskuterar en hel del om massa saker så börjar hon lära sig mina rutiner och lyssna på mig bättre.. Börjar bli så sugen på att sätta i gång henne och testa rida henne, men det är ett par veckor kvar och ett par undersökningar kvar innan dess tyvärr..
 
Tror att jag kan få en grym häst om hon håller och om jag lyckas få henne på min sida..
 

Torsdag 27 Maj 2016

Quicken - Uteritt
Oj om jag tyckte han var fjantig sist så var det inget mot i dag =S. Men till hans försvar hängde det regn i luften och blåste massor. Men han lugnade ner sig efter halva turen så det var super bra. Men han kastade sig en gång åt sidan då hängde jag lite löst. Men när han väl slappnar av så är han så mysig att skritta ut på =D..
 
 

Går som vanligt dåligt för mig

mmm min lilla tjej som börjar blir mera go och trevligt att göra med nu =D Har svällt i sitt ben igen, hela vägen denna gång från kronranden till bogen.. Suck!!!!
 
Vi avvaktar någon dag och sen får vi se om veterinären måste ut igen..  Men vi kunde vara ute och gå en runda på 400meter i dag. Har inte gått med henne utanför paddocken tidigare, men det gick bra hon fällde krockben för mig en gång men annars skötte hon sig kanon. Hoppas benet gått ner sen när jag ska ut och natta henne. Hoppas min lilla tjej får bättre tur snart men hon är expert på att göra illa sig. Såg att hon sparkat sig själv på benet i boxen igen =S!!!
 
Hur gör alla andra med sina fullisar? Lindar in de i bubbelplast?? hehhe ne det blir säkert bättre när jag kan börja rida henne och träna på att lyfta på bena!