Idag blir det inge jobb

Varit och kollat på gård, men nuska jag ut till hästarna i regnet. Ge dom mat och medicin och kolla så dom lever och inte springer omkring som en galning!!! Hinner inte jobba hjärnan på dom idag eftersom vi ska iväg på kräftskiva i kväll. MEn det kommer bli riktigt trevlig så det gör inget. Men ska i alla fall ut och kolla dom och kanske mocka ur lite eftersom vi ska försöka städa stallet i morgon!?! Det ska regna så vi får se hur det går men andra ord ;)
 
Nu vet ni hur min dag/kväll är. Hej så länge så hörs vi i morgon igen ;)
 
Förresten fick en ny kompis idag oxå hahahha!!! Att jag alltid lyckas med sånt när jag kollar på hus =D

Fredag 30 Augusti 2013

Quicken & Bettan
Tog in dom och jobbade lite. Men först medicin till Q, sen började vi med B borstade av henne och kände igenom sen jobbade vi lite gran.

Hon skötte sig super bra och gjorde allt jag bad om :)

Quickens tur att bli ompysslad Gud vad han myste, vi tempade även idag ingen feber. Han skötte sig kanon idag o tyckte det var skit kul!

Övningar vi gjorde idag var:
*Lyfta på benet, och sparka med det
*Gå upp på pall, över pall
*Jobba med tunneln

Så stolt över mina pollar idag! Tomas kom förbi och pratade med dom oxå!

Släppte ut hästarna

Bettan och Quicken har fått stå inne i 2nätter nu och jag förstod inte riktigt vad kryss på mitt papper betydde. Men funderat på vad och vart Q håller sig lugnast och dte är hos sin flock i hagen. Så innan jobbet så gick jag ut med dom till hagen och stod och tittade på dom ett tag. Mirra och Bettan hälsade på varandra innan dom kom på att just dte vi gillar ju inte varandra och gick åt olika håll!?!?
 
Quicken och Mirra myste ett tag men sen fick hon gå i väg för han skulle rulla sig!!! Han rullade och tog några akrobatiska konster, joggade några steg men lugnade sig snabbt och ställde sig och åt. Stod och funderade en stund för dom ska ju inte springa eller stressa upp sig så mkt när dom får behandling men tror ändå att han håller sig lugnast med sin flock. Frågan är om han ska få stå inne på nätterna eller inte!?! Vi måste städa ur stallet i helgen i alla fall.
 
Var lite nervös över dessa hopp, men insåg att dte hade han gjort vilken hage han än ställts i..
 
 Kommer köra mkt hjärngympa med honom så han åtminstonde är trött i huvudet. Vilket då leder till en nöjd kille och inte vill busa med kompisarna ;).. Även Bettan ska vi komma igång med och träna lite hjärngympa igen..
 
Ska se vad vi kan hitta på att bygga för skoj =D