Släppte ut hästarna

Bettan och Quicken har fått stå inne i 2nätter nu och jag förstod inte riktigt vad kryss på mitt papper betydde. Men funderat på vad och vart Q håller sig lugnast och dte är hos sin flock i hagen. Så innan jobbet så gick jag ut med dom till hagen och stod och tittade på dom ett tag. Mirra och Bettan hälsade på varandra innan dom kom på att just dte vi gillar ju inte varandra och gick åt olika håll!?!?
 
Quicken och Mirra myste ett tag men sen fick hon gå i väg för han skulle rulla sig!!! Han rullade och tog några akrobatiska konster, joggade några steg men lugnade sig snabbt och ställde sig och åt. Stod och funderade en stund för dom ska ju inte springa eller stressa upp sig så mkt när dom får behandling men tror ändå att han håller sig lugnast med sin flock. Frågan är om han ska få stå inne på nätterna eller inte!?! Vi måste städa ur stallet i helgen i alla fall.
 
Var lite nervös över dessa hopp, men insåg att dte hade han gjort vilken hage han än ställts i..
 
 Kommer köra mkt hjärngympa med honom så han åtminstonde är trött i huvudet. Vilket då leder till en nöjd kille och inte vill busa med kompisarna ;).. Även Bettan ska vi komma igång med och träna lite hjärngympa igen..
 
Ska se vad vi kan hitta på att bygga för skoj =D
Erika
2013-08-30 @ 18:26:22
URL: http://eriikapettersson.blogg.se

Oftast är dom lugnast när dom får vara med sin flock. :)
Lite spring kan de vara värt mot en stressad och orolig häst inne.

Elin
2013-08-31 @ 10:17:07
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se

Haha, vad härligt det ser ut! :)

marianne
2013-08-31 @ 11:03:26

haha skrutten då <3 klart han ville sträcka sej och röra sej lite när han stått inne över natten.

Sv: Vad tråkigt om det alltid ska vara så, även om du vänjer dej, konstigt att personalen kan svara så? Är det stor omsättning på personal? Även om man trivs och tycker man har ett roligt jobb behövs ju någon form av arbetsro och ordning.

Ja, jag hoppas jag ska stanna här nu och sen sakta men säkert gå ner under hösten :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: