Shoppat!!!!

Jag har shoppat lite täcken till mina hästar nu =D... Hela 4st nya regntäcken fick det bli, hoppas dom passar bra nu bara ;D... Köpte det första täcken från börjes till Bettan är tanken. Andra täcken från hööks till Quicken. Och sista täcken från horze, två sycken i olika färger dock ingen av dom som är röda. Utan grå och grön tror jag det blev.
 
Skönt med lite reserv regntäcken hemma tycker jag, dom jag har nu börjar bli så gamla att det är dags att slänga. Då är det ju jätte bra att passa på att lägga upp ett nytt lager med rea täcken =D
 
 
marianne
2014-06-27 @ 12:20:13
URL: http://marresmams.blogg.se

det röda har jag nog hängandes där uppe om jag inte gett bort det, Ava är ju så besvärlig att jag inte kan köpa vilket som helst till henne...hon är för tunn över bogen så det glider bak och lägger sej bakom manken och spänner på bogen....suck

Annars är det ju toppen att kunna passa på vid rea.

Sv: ja det var en härlig känsla....:)

Erika Pettersson
2014-06-28 @ 11:38:58
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Åh va snyggt de röda var! :)
De hade varit fint på Raski.

Svar: ja men det finns tyvärr inte. Jag köpte ett grått och ett grönt =D Hoppas de passar på mina =D
Camilla Danielsson

Erika Pettersson
2014-06-30 @ 12:06:52
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Sv.
Ah okej :)

marianne
2014-06-30 @ 16:01:36
URL: http://marresmams.blogg.se

Ja, jag hade önskat någon annan ordnat allt och jag bara behövt sätta mej i bilen och åka med ;)

Jag är ganska dålig på att handla på rea, jag brukar aldrig hitta något och det som jag behöver brukar sällan reas ut. Jag köper det som jag behöver när jag vill och så blir det inte så mycket impulsköp, så jag inbillar mej att jag inte handlar dyrt.

Nina
2014-07-02 @ 22:56:54
URL: http://stallskogalund.se

Jag hade turen att hitta ett exemtäcke i sin orginalförpackning på hatthyllan i källartrappen,som jag helt glömt bort att jag hade köpt (för två år sedan). Perfekt nu när Silfrun tyvärr börjat klia sig i manen. Då slapp jag den utgiften nu.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: