Tagit "hem" hästarna

Hästarna har gått nere vid vägen 1km bort men nu har jag tagit hem de igen.. Stackas lilla tjejen tyckte de gjorde ont att gå hem =(.. Var in på hööks för att kolla på barfotaboots till henne men då hade de inte hemma rätt stl, skulle komma på fre så får se om jag åker in och kollar då.. Behöver ju ha skor om jag ska kunna jobba henne ordentligt från marken... Vill ju ha igång henne nu under hösten så vi kan ut och tävla i vår sen =D.. 
 
Just de när jag går genom en hage för att komma till hagen som mina ska gå i kommer de en liten vit häst springandes =O!!! Nä har han sprängt staketet tänkte jag men nej de har inte "stängt" hagen som vanligt så när jag öppnade så öppnade jag deras hage oxå =S.. Men de gick bra han sprang bredvid mina hela vägen så jag kunde släppa mina i sin hage och sen fånga honom och ställa tillbaka han i sin hage.. Tur att de inte blev bråk eller nått annat krångel utan att de gick smidigt ändå.
 
När jag sen åkte ut med vatten till mina så står alla hästar 8st, två i varje hage i ett och "samma" hörn. Såg jätte gulligt ut <3 Syns inte jätte bra men de står alltså i olika hagar två och två!!!