Här ekar det tomt!!

Men det har hänt otroligt mkt här hemma fast det inte står så mkt på bloggen. Daimex är såld och jag har köpt en ny häst, som var med om en olycka i trensporten hem. Så mkt tid går åt att förhoppningevis göra henne frisk igen, men det kan bara tiden utvisa om fallet blir så eller inte. 
 
Tanken var att hon skulle blir min nya tränings/tävlingshäst men ja det får vi som sagt se det kommer gå ett par månader innan vi ens vet om hon blir återställd och kan sättas i träning. Förhoppningsvis så kommer jag kunna promenera henne om ett par veckor just nu står hon på box hela dagarna i ända. Går ett varv på ridbanan varje dag. Det bästa är att hon kan stå själv inne på dagarna så Quicken kan få vara ute sen står de inne på nätterna tillsammans..
 
Ja vem är denna tjej då, jo ett fullblodsto, fux, 5år, heter Monette. Stark vilja och troligaen otroligt envis och bestämd hahha.. 
 
Ja lite kort skrivet om vad som händer.. Läser era bloggar även om jag inte orkar kommentera så mkt just nu. Går åt ca 4 timnmar om dagen för att ta hand om min sjuka tjej, utöver allt annat som mockning, fodring och Quicken mm. Glad att jag pluggar och bara jobbar extra just nu tidsmässigt =S
 
Monette innan olyckan!