Övriga hästar i träning eller varit i träning 2013->

Kito
Valack
 1997
163cm i manke, halvblod
Började rida honom i Oktober 2015
 
Kito är en gamal kille med mkt egen vilja, började rida honom eftersom hans matte skulle operera sig.  Det märks inte jätte mkt att han är så gamal, ung i sinnet och väldigt mkt energi. Han är så go och söt att jag vill äta upp honom. Lärde även känna Frida i hans stall, en underbar människa som kommer alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat. Har mest blivit uteritter på honom, men ska även försöka träna han lite på banan oxå.
 
Gelmonta
Sto
2007
Ca: 165cm i manken, halvblod
Endast enstaka gånger, hjälper ägaren när hon är hos sin far
 
Denna tjej har vilja ;).. Hjälper endast till med henne då ägaren när hon är hos sin far, men eftersom ni kommer höra hennes namn då och då så skriver jag några rader om henne. Hon står bara några km från mig och jag håller även lektion för henne och ägaren. Det är kul att se deras utveckling. Rider mest ut på henne utan krav så har inte jätte mkt att säga. 
 
Daimex
Valack
2003
kanske 151cm i manken, Arab
Sällskapshäst åt Quicken sen Augusti 2015
 
Tog hem honom när Bettan skulle somna in som sällskap åt Quicken, han kommer dock stanna längre än tanken och jag håller nu på att sätta igång han efter behandling. Han är så otroligt lik Quicken så det blir nästan lite små skoj. Han är så himla söt och go lilla killen, jag måste erkänna att jag är lite små kär i honom. Vi får se hur detta utvecklar sig med hans inflammation, och hur länge han stannar hos mig.
 
 
 
Campino
Valack
166cm i mankhöjd, Frieser/Halvblod
Haft i träning sen April 2015
 
Wow vilken kille detta är <3 Vet inte vart jag ska börja, han är så sjukt underbar, trevlig, rolig att rida. Det började med att han, hans ägare och en annan kvinna med sin häst kom till ridhuset där vi tränade på söndagen. De frågade om inte jag och min kompis kunde hoppa deras hästar på pay and jumpen på torsdagen, ja visst jag tar friesern sa jag eftersom dte är min drömhäst. Fastnade för honom på engång och sen hängt kvar. Vi hoppar och tränar dressyr, varit ute på pay and jump och förhoppningsvis 2016 ut och tävla lite. Samma ägare som Blue.
 
 
Blue Boy
Valack 
147cm i mankhöjd, Irish Cob
Haft i träning sen April 2015
 
Blue är en otroligt lugn, trevlig kille med fötterna på jorden. Viktbärande och försöker alltid att göra det du ber om. Underbar att rida barbacka på ;D. Behöver mera muskler, men det kommer med mera träning så klart. Hans ägare är så underbara <3 Tar hand om sina hästar och vill verkligen att dom ska ha det så bra det bara går. Har testat hoppa med honom, inte hans starka sida om man säger så ;) Men trava bommar är han en riktig hejare på. Perfekt häst för dottern, och ja för alla egentligen då han aldrig skulle vilja göra någon nått ont! Han har en lång och fantastisk man som jag alltid gör olika frisyrer på.
 
 
 
Neviusz
2006?
Ca:165cm i manken, fullblod
Hade i träning Januari 2015 - April 2015
Har samma ägare som Alan, han bara rida honom ett par gånger, men väldigt trevlig häst som kan gå långt med rätt träning. Har både hoppat och ridit dressyr på han. Ridit ut ett par gånger i skogen oxå, tanken från början var att bygga upp rätt muskler på honom och träna mkt dressyr. Men när jag slutade på Alan så slutade jag på honom oxå.
 
Alan
Valack f. 2009
178cm i mankhöjd, polskt halvblod
Hade i träning November 2014 - April 2015
 
Alan är en stoooor tung kille som jag började rida typ nov 2014. Vi tränar mest dressyr och bygger muskler men även teknik och gymnastik i hoppningen. Jag rider honom 2 dagar i veckan på ett ungefär. Så det blir oftast en dag dressyr och en dag bommar/hoppning.
 
Han är som sagt stor och tung men väldigt trevlig att rida. Vi gillar varandra starkt och hoppas att vi hänger ihop ett tag till ;). Hans ägare är jätte gullig go tjej som har blivit en bra vän till mig, vi har ridit ihop hela vintern och tränat. Nu under sommar halvåret rider jag mkt på deras bana hemma, sen i vinter får vi se hur allt blir med ridhus mm..
 
Han har gått framåt väldigt mkt på dessa månader jag ridit, vilket givetvis känns väldigt bra och roligt. Vi har startat Pay and ride ihop där vi kom 6:a (ja dom har placeringar i bland) Men vi har en lång väg kvar att jobba på och jag hittar nya knappar på han nästan varje pass. Vi skulle ha startat pay and jump, men jag har fegat ur så vi får se när det blir.
 
Kommer troligen inte börja träna honom igen då han ska säljas nu =(. Ingen mening att lägga ner tid och engeri då, när det finns andra hästar som vill ha den.
 
 
Fat Cat
 Valack
 
Prinsen är en svart valack på 170cm, som inte är min utan en häst som jag får äran att hjälpa till med. Denna kille är så himla underbar att jobba med och jag hoppas i framtiden kunna ta hem honom. Men under tiden så hjälper jag till med honom 1-2dagar i veckan. Målet är att få honom jobba och tränas i både dressyr och hoppning. Han har talang för hoppning men behöver mera erfarenhet för att få säkrare och bättre språng. Tekniken över hindret är kanon snygg, men precis innan avhoppet saktar han in och det tror jag tyder på lite osäkerhet vilket då kommer släppa med lite mera träning.
 
Påträffade Prinsen för 2år sen då jag jobbade i hans stall, så har hanterat honom från marken och även mockat, fixat mat åt honom tidigare. September 2012 var första gången jag satt på honom, kände på engång att denna häst vill jag jobba med, det finns massa potential i honom. Kommer bli super roligt att se honom utvecklas och även kanske komma ut på några tävlingar i framtiden.
 
Hans ägare Anna är en super gullig kvinna som vill hans bästa och är otroligt mån om han. Vilket gör det ännu roligare att hantera honom. Att man får det förtroende att träna honom glädjer mig mkt =) Så tack Anna!!!
 
Denna kille tränar jag inte längre, då det blev så långt att åka tyvärr. Jätte fin kille som jag gillade starkt.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: