Lördag 25 April 2015

Alan - Hoppning
Vi skulle hoppa lite på banan idag var tanken, men någon nämner inga namn hade tagit alla sadlar hhahah =D... Så fick vänta en timme innan dom kom tillbaka. Gick upp på banan med en väldigt seg kille, travade och galopperade bommar innan vi lad upp kryss som vi hoppade. Vi studsade bara 50cm, men på denna sega kille så hade det inte varit någon ide att hoppa högre heller. Men han rev en del, fast det tror jag kan vara för det började skymma lite. 
 
Vi hade på ena långsidan kryss 3-4 galoppsprång kryss, snett igenom galoppbom, räcke, galoppbom och andra långsidan kryss, ett galoppsprång oxer. Det var jätte bra övningar. Vi avslutade med 4 varv galopp i både håll.. Höjde handen och drev och drev, fick igång bakbena lite men inte överdrivet tyvärr..
 
Skrittade ut som avslutning på passet även då var han seg tills han kom på stallplan. Då gick han iväg med mig hängandes på halsen hahahhaha vilken syn det måste varit knashästen <3
Ja när ingen kan fota en ;D
 
 
Karin
2015-04-26 @ 23:28:55
URL: http://arhamn.se

Klart det är svårt att se hindrena i skymningen. Det var säkert därför. Men kul att träna lite studs :) Bra gymnastik också!

Svar: Tack och tack! Vi tränar på... och startdatum är nära nu :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: