Levad

 Valack f. 1990
e. Krevad
U: Lauja
Svenskt halvblod
 
Levad är våran gamla man, ett halvblod på 25år 2015. Han är slutmätt som ponny så aldrig tävlad i "vuxen" ålder. Men som ponny vann han det mesta i dressyren, sopade banan med alla andra ;D... Hoppning var det lite värre med då han tyckte det var läskigt med hinder och kunde lika gärna vända och hoppa åt andra hållet.. Men hans teknik var det inge fel på. Har haft så mkt roligt med denna häst under alla år som vi haft honom, alla snabba vändningar på bakbena och full fart åt andra hållet då han blev rädd för något.
 
2011 så stannade vår värld upp då han hade väldigt magsmärtor och behövde åka in till Ultuna. En bukoperation behövdes och vi tvekade inte speciellt länge innan vi bestämde oss för att göra det. Han fick lite problem med nerver i ryggen efter det tyvärr. Men återhämtade sig från operationen snabbt i övrigt.
 
Idag är det endast min syster som tar hand om honom och jag är och hälsar på alldeles för sällan. Det visar han när jag väl kommer genom att vända på klacken och gå åt andra hållet några steg innan han kommer och hälsar <3
 
 Lite kort om honom den gamla manen men stora hjärtat
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: